آشپزی
24 مهر 1395 توسط اعظم ستاری
آشپزی
حلوای خرما
مواد لازم:
2 لیوان آرد
5|1لیوان شیر
5|1لیوان خرما
زعفران و گلاب نصف پیمانه
روغن مایع 1لیوان
روغن حیوانی 100گرم
طرز تهیه:
آرد را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و قهوه ای روشن می شود سپس روغن مابع و حیوانی را به آن اضافه می¬کنیم.
آرد باید به گونه ای تفت داده شود که وقتی روغن اضافه می گردد به رنگ شکلاتی تبدیل شود.در ظرفی شیررا ولرم
کرده و خرما را به آن اضافه می کنیم.وقتی خرما در شیر گرم قرار می گیرد نرم می شود سپس خرما را در شیر له
کرده و هسته های خرما را خارج می کنیم مخلوط حاضر را از صافی می گذرانیم تا مایعی یک دست به دست آید.
سپس این مایع را به آرد و روغن آماده شده می افزایم و مخلوط می کنیم تا حلوا آماده شود در آخر نیز زعفران
و گلاب را اضافه نموده و مخلوط می کنیم.حلوای ما آماده سرو است.